Το karas.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραγγελίες λιανικής αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική, την Courier Center ή την ACS Courier (αν προτιμάτε κάποια από τις τρεις, μπορείτε να το αναφέρετε στις σημειώσεις της παραγγελίας). Αναλόγως την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, παραλαμβάνετε το πακέτο σας συνήθως σε 1 – 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Αν για οποιοδήποτε λόγο, η παράδοση ενδέχεται να αργήσει περισσότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά.

Τα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα είναι 2,50€ ευρώ ανεξαρτήτως βάρους και όγκου προϊόντων για παραγγελίες με συνολική αξία μικρότερη των 60€.

Αν το συνολικό ποσό -υποσύνολο- (χωρίς τα μεταφορικά) της παραγγελίας σας είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 60€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν πραγματοποιούμε αποστολές εκτός Ελλάδος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με άλλο τρόπο ή διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών, πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 231 231 5959 πριν ή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι το karas.gr.

Υπάρχει και η δυνατότητα παραλαβής και πληρωμής της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα το οποίο βρίσκεται στον Αρκαδικό Δράμας, στην οδό Παγγαίου 28.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Αναλόγως την ποσότητα, το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας, η αποστολή γίνεται είτε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής (Courier) είτε, συνήθως, με μεταφορική εταιρεία και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Τα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε παραγγελία χονδρικής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

 


Για να ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.