Το karas.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

Όλες οι παραγγελίες λιανικής αποστέλλονται με τη Γενική Ταχυδρομική ή την ACS Courier (αν προτιμάτε κάποια από τις δυο, μπορείτε να το αναφέρετε στις σημειώσεις της παραγγελίας). Αναλόγως την περιοχή στην οποία βρίσκεστε, παραλαμβάνετε το πακέτο σας συνήθως σε 1 – 4 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώσατε την παραγγελία σας.

Ενημέρωση
Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, οι εταιρίες ταχυμεταφορών ενδέχεται να καθυστερήσουν την παράδοση των δεμάτων αυτήν την περίοδο. Εμείς από την πλευρά μας στέλνουμε τα προϊόντα μας άμεσα (μέσα σε 24 ώρες) για να μην υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Αν για οποιοδήποτε λόγο, η παράδοση ενδέχεται να αργήσει περισσότερο, θα ενημερωθείτε άμεσα τηλεφωνικά.

Τα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε περιοχή στην Ελλάδα είναι 2,00€ ευρώ ανεξαρτήτως βάρους και όγκου προϊόντων για παραγγελίες με συνολική αξία μικρότερη των 60€.

Αν το συνολικό ποσό -υποσύνολο- (χωρίς τα μεταφορικά) της παραγγελίας σας είναι ίσο ή μεγαλύτερο των 60€ τότε τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Δεν πραγματοποιούμε αποστολές εκτός Ελλάδος.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή να γίνει με άλλο τρόπο ή διαφορετική εταιρεία ταχυμεταφορών, πρέπει να μας ειδοποιήσετε τηλεφωνικά στο 231 231 5959 πριν ή αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε αυτήν την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη και όχι το karas.gr.

ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Αναλόγως την ποσότητα, το βάρος και τον όγκο της παραγγελίας σας, η αποστολή γίνεται είτε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής (Courier) είτε, συνήθως, με μεταφορική εταιρεία και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Τα έξοδα αποστολής για οποιαδήποτε παραγγελία χονδρικής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα στους κατοίκους εξωτερικού να παραγγείλουν από το karas.gr.

Για οποιαδήποτε αλλαγή σχετικά με αυτό, θα ενημερώσουμε άμεσα την ιστοσελίδα μας.


Για να ενημερωθείτε σχετικά με τους τρόπους πληρωμής, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις επιστροφές προϊόντων, παρακαλούμε πατήστε ΕΔΩ.