Ο χρόνος παράδοσης του δέματος εξαρτάται από την υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) και συνήθως γίνεται σε 1-4 εργάσιμες μέρες μετά από την αποστολή του. Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως και τις 5 εργάσιμες ημέρες.

Ενημέρωση
Λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα, οι εταιρίες ταχυμεταφορών ενδέχεται να καθυστερήσουν την παράδοση των δεμάτων (έως και 10 ημέρες) αυτήν την περίοδο. Εμείς από την πλευρά μας στέλνουμε τα προϊόντα μας άμεσα (μέσα σε 24 ώρες) για να μην υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση.

Παρακαλούμε προτιμήστε την επικοινωνία σας με το κατάστημά μας μέσω email στο sales@karas.gr και όχι στο τηλεφωνικό κέντρο, όπου υπάρχει μεγάλη αναμονή.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Οι εταιρείες κούριερ με τις οποίες συνεργαζόμαστε θα σας στείλουν μήνυμα στο κινητό που συμπληρώσατε κατά την παραγγελία σας με τον αριθμό φορτωτικής και -ενδεχομένως- την πορεία της αποστολής.

Σε περίπτωση που δε λάβετε τέτοιο μήνυμα (μέσω SMS ή Viber) στη συσκευή σας 2-3 ημέρες μετά το ενημερωτικό email από το karas.gr για την αποστολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να σας βοηθήσουμε στον εντοπισμό της.

Για πληροφορίες σχετικά με την πορεία αποστολής της παραγγελίας σας, μπορείτε να στέλνετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο sales@karas.gr ή να μας καλείτε στο 6944 680 539 καθημερινά 09:00 – 14:00.

Εφόσον διαθέτετε τον κωδικό αποστολής / αριθμό φορτωτικής, μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της αποστολής σας πατώντας το κουμπί της εκάστοτε εταιρείας κούριερ παρακάτω: